Alle meubelen

Tafels

ACTIE: Deze maand geniet u van 15% korting op het Mobitec gamma! Tafels zijn ... lees meerACTIE: Deze maand geniet u van 15% korting op het Mobitec gamma!

Tafels zijn vaak het middelpunt van uw interieur. De plek om samen te komen met familie en vrienden en mooie momenten te beleven. Zoekt u een houten eettafel, salontafel, bijzettafel of console? Landelijk, tijdloos of eerder trendy? Ontdek hier onze tafels in verschillende materialen en stijlen.

Verschillende modellen eettafels

Bij ons vindt u massief houten tafels van zowel Ethnicraft, Mobitec als van Vincent Sheppard. Verkiest u een tafel in eik, teak, walnoot of liever een andere houtsoort? Geen probleem, bij Sanskriet hebben wij vast en zeker de houtsoort die bij u past. Hebt u liever eens iets anders dan de standaard rechthoekige tafel? Onze ronde of ovalen tafels zijn dan vast wat u zoekt. Voor wie het van een praktische kant bekijkt hebben we ook uitschuifbare of uitrekbare tafels. Voor die momenten wanneer u met veel personen aan tafel moet zitten. Bovendien maken wij ook tafels in ons eigen atelier. Heeft u een vraag over tafels of andere meubelen, neem zeker contact met ons op. Bekijk ook even onze eettafels, salontafels en bijzettafels.
 
Toegevoegd aan mijn lijst
Bekijk hier mijn lijst