Atelier

 
 
Schrijnwerker 3
Foto planken
Schrijnwerker 2
 

Atelier in Brugge

In ons eigen atelier - met magazijn - gelegen in het industrieterrein ‘de Blauwe Toren’ passen we houten meubels aan en werken we deze af tot een uniek stuk waar we fier op zijn.

Foto zaagmachine
Schrijnwerker 1
Foto boren
 

Zo kunnen we bijvoorbeeld een extra legplank of schuif toevoegen aan uw houten meubel, uiteraard steeds rekening houdend met wat technisch en esthetisch mogelijk is. We vinden het dan ook zeer belangrijk om u advies op maat te geven om zo samen tot een meubel te komen dat niet alleen praktisch is, maar ook de uitstraling heeft die u wenst. 

Mark heftruck
Foto beitel
 

Al jarenlang werken we met verschillende houtsoorten waardoor we de kennis en ervaring hebben om te zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Met onze voorliefde voor hout creëren we dan ook maar al te graag het meubel dat zorgt voor het sfeervol huis waarvan u droomt. 

Foto test
Foto meter
 

Contacteer ons voor meer informatie 

Foto zagen
Foto zaagsel
 

Echte vakmannen

Onze uiterst ervaren vakmannen Piet en Carl behandelen, onder het toeziend oog van zaakvoerder Mark Vliegen, uw meubel met de grootste zorg. Zijn passie voor hout neemt vaak de bovenhand en Mark staat ook graag nog zelf in het atelier wanneer hij daar de kans toe heeft.

Heeft u verder nog vragen? Neem contact op of bezoek onze prachtige showroom met 1500 m² wooninspiratie in hartje Brugge en ontdek ons  ruim aanbod meubelen van betaalbaar topdesign.

Openingsuren
Dinsdag tot zaterdag
10u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Zondag, maandag en feestdagen gesloten
 
Toegevoegd aan mijn lijst
Bekijk hier mijn lijst